Huis Wijnen

Naast de excellente wijnen die op de kaart staan, schenken wij natuurlijk ook onze huiswijnen:

 

Cabernet - Syrah

ELEGANT – VERFIJND

Deze blend uit de Languedoc draait om kracht en kruidigheid. De typische Cabernet aroma’s zijn van de partij: cassis, zwarte kers en kaneel. Voeg daar braam, zwarte bes en groene peper aan toe van de Syrah druif en je krijgt vuurwerk. Stevige maar rijpe tannines, medium body en kranige zuren vullen het fruit aan en zorgen voor een wijn met branie en ruggengraat.

Glas   € 4,00
Fles   € 20,00
Druif   Cabernet & Syrah
Alcohol   12,5%
Herkomst   Frankrijk
Grenache Cinsault

Een zalmroze kleur en een verleidelijke neus van bosaardbeitjes, rode kers, aalbes en een beetje kruidigheid. In de mond proef je rode bosvruchten zoals bosaardbeitjes, framboosjes, aalbes en ook blad van zwarte bes. Frisse zuurtjes en lichte peperigheid geven peps aan deze ideale terras-rosé. Een fruitbommetje dat smaakt naar meer. Santé!

Glas   € 4,00
Fles   € 20,00
Druif   Grenache & Cinsault
Alcohol   12,5%
Herkomst   Frankrijk
Chardonnay – Grenache

RIJP – ROND – KRUIDIG

Deze sympathieke allesvriend geurt naar rijp steenfruit zoals perzik, abrikoos, honingmeloen en kamperfoelie. Dat zuiders karakter wordt bevestigd in de mond met perzik, ananas en iets lactisch zoals yoghurt. Het mondgevoel is behoorlijk vol en een klein bittertje brengt een beetje spanning in het geheel. Verwacht geen erg complexe wijn maar wel een wel erg toegankelijk glas.

Glas   € 4,00
Fles   € 20,00
Druif   Chardonnay & Grenache
Alcohol   12,5%
Herkomst   Frankrijk